May 102018
 

Peter en zijn vrouw Yvonne zijn op maandag 30 april 2018 opnieuw op pad gegaan naar Roemenië. In de auto met een aanhanger vol met hulpgoederen erachteraan. In Oradea hebben ze de aanhanger achtergelaten bij Gigi Mut, een medewerker van Oost Europa Zending. Hij zal zorgen voor de verdere distributie van de hulpgoederen. Peter en Yvonne zijn doorgereisd naar Barai, een dorpje in de buurt van universiteitstad Cluj. Daar hebben ze hulpgoederen gebracht aan Roma families, die ze kennen van vorige reizen. Het gedeelte van het dorp waar de Roma leven is opvallend veel verbeterd. En er is meer goed nieuws, want de mannen van het dorp waren allemaal niet aanwezig omdat ze aan het werk waren. Wat dus betekent dat ze werk hebben! Peter en Yvonne hebben met de families gebeden en de gezinnen gezegend. Ze hoorden ook een geweldig verhaal over een man die altijd veel te veel dronk en nu al meer dan een halfjaar geen druppel meer heeft aangeraakt!