Jan 182016
 

We kijken terug op een bemoedigende week, waarin we vijftig voorgangers en leiders uit twintig verschillende gemeentes mochten onderwijzen. Erwin gaf les over het to stand komen van de Bijbel en de inspiratie en betrouwbaarheid van de Bijbelse canon zoals wij hem kennen. In deze tijd, waarin steeds weer zogenaamd ‘nieuwe’ Bijbelboeken opduiken, is het belangrijk om te weten hoe deze zijn onstaan en waarom ze nooit als betrouwbaar werden beschouwd door Gods kinderen. Daarnaast gaf Erwin les over hoe God zijn verlossingsplan van Genesis tot Openbaring uitwerkte. Peter gaf een aantal lessen over de vijf talen van de liefde en over verwondingen in het hart. Irene gaf haar getuigenis. Dit heeft veel mensen aangesproken. Nicole bracht een korte maar krachtige boodschap over Godsvertrouwen en gehoorzaamheid. De deelnemers waren leergierig en hongerig naar meer. Zodra God het mogelijk maakt, hopen we weer naar Kisii te gaan om meer te onderwijzen.

20160113_Kenia07 (klein)