Aug 242015
 

Zondag hadden we een hele drukke maar gezegende dag. ‘s Morgens sprak Erwin in een plaatselijke kerk om vervolgens een aantal pastors en leiders in het huis van de pastor verder te onderwijzen tot het tijd was om naar het campagneterrein te gaan voor de openlucht evangelieprediking. Vertaalster Nicole, die vertaalde naar het Swahili, heeft nadat Erwin had gepreekt ook nog een kwartier zelf gesproken om een aantal praktische problemen van plaatselijke gelovigen aan te snijden. De response was weer erg goed. Hoewel we vandaag geen uitnodiging hebben gedaan om naar voren te komen, vertrouwen we er op dat ook vandaag weer een aantal mensen hebben besloten om Christus serieus na te gaan volgen. Al met al hadden we een erg gezegende zondag. Maandag reisden we verder naar Eldoret. Samen met twee voorgangers van hier om daar kennis te gaan maken met Nicole’s familie. Daarna gaan we naar Nairobi om daar tijdens drie evangelisatiecampagnes te spreken.

????