Feb 242015
 

Nadat we op zondagmorgen 22 februari 2015 waren uitgezonden door Rafael Gemeente Joel in Zoetermeer, bracht onze Mission to the World collega Roel Brandsma ons naar Schiphol. Eerder waren we ook al uitgezonden door Oost Europa Zending, voor wie we een project gaan afronden in Malawi, en kregen we de zegen mee van de huisgemeente in Oosterheem en van Evangelische Gemeente Menorah. Als ik dan bedenk dat mijn ticket door een Rooms-Katholieke broeder is gekocht en dat de kosten van ons verblijf en de conferenties door giften van mensen uit velerlei kerken zijn gedekt, dan zie ik in deze zendingsreis een geweldig getuigenis dat zending een zaak is van het héle lichaam van Christus.

Erwin in de rij voor het vliegtuig op de luchthaven van Adis Abeba, Ethiopië.

Erwin in de rij voor het vliegtuig op de luchthaven van Adis Abeba, Ethiopië.

 

 

 

 

 

 

Peter en ik zijn dus niet de enigen die zich beschikbaar stellen om door God gebruikt te worden, maar allen die aan deze reis hebben bijgedragen. Jezus zegt dat wie slechts een beker water aan een eenvoudige dienstknecht van God geeft, daarvoor loon zal ontvangen. Wij geloven dat alle zegen die we mogen brengen in de komende weken ook door hén is gebracht. De voeten die het goede nieuws brengen, kunnen alleen functioneren in connectie met de rest van het lichaam van Christus. Zo geven we Hem de eer, door als een eenheid Hem en de mens in nood te dienen in het allerarmste land ter wereld – Malawi.

Erwin van der Meer

Na een lange afwezigheid weer face-to-face contact met Sevana en Samantha.

Na een lange afwezigheid weer face-to-face contact met Sevana en Samantha.