Apr 292016
 

Ik kwam dinsdag terug uit Malawi en zit inmiddels alweer volop in de sleur van alle beslommeringen in Nederland. Ik ben dankbaar voor de dagen die ik in Malawi heb mogen doorbrengen en voor de onderdelen van het counselingsprogramma die ik kon brengen en die ik ook in mijn vier preken verwerkt heb. Ik heb nu al afspraken gemaakt voor volgend jaar. Want ik ga opnieuw, omdat drie verschillende kerken mij hebben uitgenodigd. Voor volgend jaar de Baptisten, het Baptistencollege en een Pinkstergemeente. Deo Volente hebben we dus volgend jaar een vervolg.

Peter

Apr 252016
 

Op zondag heb ik mijn zendingsreis afgesloten met een preek over vergeving. De dienst werd gehouden in de Jericho Kerk. Aan het eind kwam bijna de hele kerk naar voren voor gebed. Dit blijft bijzonder; steeds een zo grote respons op de preken. De Heilige Geest doet zijn werk.

Aan het eind van de dienst kreeg ik cadeautjes: een prachtig stuk houtsnijwerk van Malawi en twee T-shirts met Malawi erop. Gezien de geringe financiële middelen vind ik dat heel wat.

Peter

Apr 232016
 

20160423_Malawi15 (klein)Deze zaterdag hebben we de derde conferentie afgerond. De derdejaars studenten van het Baptistencollege wilden graag de pastorale lessen volgen. Volgend jaar zal ik de volledige cursus aan de eerstejaars van dit college mogen geven.

Peter