Oct 142013
 

Onze grootste projectdonor, Word & Deed North America, heeft afgelopen week aangegeven de meisjeshuizen niet langer te kunnen ondersteunen. We zijn nog in gesprek met hen, maar de situatie ziet er niet rooskleurig uit. In Malawi gaat ons team onderzoeken hoe ze de dingen ter plekke kunnen reorganiseren om nog meer kosteneffectief te werken. Zodat we kunnen voorkomen dat de meisjes terug zouden moeten naar de gezinnen of gemeenschappen waar ze zo mishandeld zijn en waar ze gevaar lopen. Help ons alstublieft!!

U kunt helpen door zelf een gift te geven, maar u kunt ons vooral helpen door ruchtbaarheid te geven aan onze noodoproep! Bijvoorbeeld door een oproep in de kerk, het kerk- of gemeenteblad, op uw website, of binnen familie of vriendenkring. Bovendien: van elke euro die voor de meisjeshuizen wordt gegeven, komt 100 procent ook daadwerkelijk daar terecht, want wij hebben geen betaalde krachten.

Oct 112013
 

We werven op dit moment fondsen voor de organisatie van een conferentie over ritueel geweld tegen kinderen in Afrika. Deze conferentie vindt plaats in Kampala, Uganda, in juli 2014. Doel is kerkelijk leiders, maatschappelijk werkers en beleidsmakers te mobiliseren om het probleem van ritueel geweld tegen kinderen aan te pakken. De initiatiefnemers zijn Pastor Peter Sewakiryanga van Kyampisi Childcare Ministries, bekend om zijn strijd tegen de kinderoffers in Uganda, en Erwin van der Meer, die strijdt tegen de vervolging van heksenkinderen in Afrika. Wilt u een bijdrage leveren voor de conferentie? Dan kunt u een gift overmaken naar de rekening van Stichting Afrika Zending onder vermelding van ‘Conferentie Uganda’. U kunt ook een specifieke gift doen voor het werk van Pastor Peter in Uganda. Dit kan onder vermelding van ‘Peter KCM’.