Oct 142013
 

Onze grootste projectdonor, Word & Deed North America, heeft afgelopen week aangegeven de meisjeshuizen niet langer te kunnen ondersteunen. We zijn nog in gesprek met hen, maar de situatie ziet er niet rooskleurig uit. In Malawi gaat ons team onderzoeken hoe ze de dingen ter plekke kunnen reorganiseren om nog meer kosteneffectief te werken. Zodat we kunnen voorkomen dat de meisjes terug zouden moeten naar de gezinnen of gemeenschappen waar ze zo mishandeld zijn en waar ze gevaar lopen. Help ons alstublieft!!

U kunt helpen door zelf een gift te geven, maar u kunt ons vooral helpen door ruchtbaarheid te geven aan onze noodoproep! Bijvoorbeeld door een oproep in de kerk, het kerk- of gemeenteblad, op uw website, of binnen familie of vriendenkring. Bovendien: van elke euro die voor de meisjeshuizen wordt gegeven, komt 100 procent ook daadwerkelijk daar terecht, want wij hebben geen betaalde krachten.