Oct 112013
 

We werven op dit moment fondsen voor de organisatie van een conferentie over ritueel geweld tegen kinderen in Afrika. Deze conferentie vindt plaats in Kampala, Uganda, in juli 2014. Doel is kerkelijk leiders, maatschappelijk werkers en beleidsmakers te mobiliseren om het probleem van ritueel geweld tegen kinderen aan te pakken. De initiatiefnemers zijn Pastor Peter Sewakiryanga van Kyampisi Childcare Ministries, bekend om zijn strijd tegen de kinderoffers in Uganda, en Erwin van der Meer, die strijdt tegen de vervolging van heksenkinderen in Afrika. Wilt u een bijdrage leveren voor de conferentie? Dan kunt u een gift overmaken naar de rekening van Stichting Afrika Zending onder vermelding van ‘Conferentie Uganda’. U kunt ook een specifieke gift doen voor het werk van Pastor Peter in Uganda. Dit kan onder vermelding van ‘Peter KCM’.