Sep 102018
 

Peter heeft enkele dagen niet hoeven preken of een conferentie leiden. Dit gaf hem de kans om het leven van de gewone Keniaan te ervaren. Hij bezocht een sloppenwijk en een grote markt. Dit heeft hem geholpen om het dagelijkse leven in Kenia beter te begrijpen. Peter werd geraakt door manier waarop de mensen in Kenia moeten overleven. Bijvoorbeeld door de kleine oppervlakte van de winkeltjes (slechts zo’n twee vierkante meter). Hoe kun je seminars over counseling geven als je zelf niet ervaart waarvoor je toehoorders zich iedere dag opnieuw gesteld zien? Veel mannen laten hun vrouw in de steek en daardoor zijn er veel alleenstaande moeders met kinderen. De kinderen moeten daardoor dan misschien wel naar een internaat gestuurd worden. Het gaat je aan je hart.

 

 

 

 

 

Volg ons ook op onze Facebook Page!