Jun 062017
 

Op dit moment ben ik al een paar dagen in Malawi. Na een vermoeiende reis van meer dan 24 uur kwam ik aan in Blantyre. Er volgde een warm onthaal door vrienden. En vooral door Semu die deze dagen voor mij alles op een rijtje gaat zetten en alle contacten legt. Vrijdag was een rustdag met 12 uur slapen, zodat het niet slapen van de eerste dag weg was. Zaterdag hebben we de organisatie van de aankomende drie weken doorgenomen. We hebben de contacten vernieuwd met alle broeders en zusters. Fijn om hier iets te mogen doen voor God met mensen die graag willen ontvangen. Zondag de eerste dienst gehad van 4 uur. Je verveelt je echt niet. Daarna over Mattheüs 24 gesproken; over de laatste dagen voordat Jezus terugkomt. Daarna een uitnodiging om meer van Gods Geest te ontvangen. Bijna alle mannen en verschillende vrouwen kwamen naar voren. Vooral van de mannen vond ik dat erg fijn. Die zijn ook hier in de minderheid. Maar hun respons was des te groter. Ik kon voor allemaal een persoonlijk gebed doen. Gelukkig waren het er maar zo’n vijftig. De rest van de kerk bad en zong mee. Dan is het goed vol te houden om meer dan een halfuur lang voor iedereen een woord en een zegen te hebben. Prijs Jezus die iedereen overal wil bemoedigen.

Groeten van Peter in Malawi