Jan 112016
 

Vrijdag 8 januari 2016 zijn de evangelisatiebijeenkomsten in Kisii begonnen. Helaas had Erwin buikloop en gingen Peter en Nicole zonder hem naar de openluchtdienst, die drie uur later begon dan gepland. Ondanks de organisatorische chaos kwamen er twee mensen tot geloof.

20160108_Kenia02 (klein)Op zaterdag waren er zo’n honderd kinderen en een stuk of twintig volwassenen. En Irene trok met haar clownsact veel bekijks. Ondanks drie bekeringen hadden we toch het gevoel van geestelijke weerstand. Maar we bleven bidden voor een doorbraak.

En God is goed! We kregen de doorbraak waarom we hadden gebeden. Tien mensen keerden zich af van een leven zonder Christus naar een leven in navolging van Hem. We waren allemaal zó blij om dit mee te maken. Nicole heeft ook nog kort gesproken en een getuigenis gegeven. Verder waren de kinderen weer heel blij met Irene’s clownsact. Al met al een geweldige dag.

20160109-Kenia04 (klein)