Dec 112014
 
Inmiddels is er al 1000 euro beschikbaar on Shingayi, Sevana en Ethan voor een kort bezoek naar Nederland te laten komen. We hebben nog 500 euro nodig voor de reis en nog 200 euro voor visakosten en dergelijke. Wilt u met ons meebidden dat ook in de rest van de benodigde financiën zal worden voorzien?
Nov 142014
 

Mission to the World/Stichting Afrika Zending organiseert van 23 februari tot 13 maart 2015 een Zendings Oriëntatie Reis naar Malawi. Tijdens deze reis kunt u kennismaken met een aantal zendingsprojecten in Malawi en met de Afrikaanse cultuur. We zullen ook mee werken aan een evangelisatiedienst van een Afrikaanse gemeente. Er zal natuurlijk ook tijd zijn voor ontspanning en een korte safari. De reis wordt geleid door Erwin van der Meer, een voormalig zendeling in Malawi en Afrikadeskundige en door Peter Edelenbosch die veel ervaring heeft met het leiden van zendingsreizen. U moet minimaal 18 jaar oud zijn en in goede gezondheid verkeren. U kunt zich opgeven voor 1 december 2014. De kosten inclusief ticket, verblijf, excursies en maaltijden bedraagt slechts  1500,00. U kunt zich opgeven per email o.v.v. Afrika Reis: info@afrikazending.nl.

Oct 132014
 
Een sponsor uit België heeft 500 euro beschikbaar gesteld om Sevana, Shingayi en Ethan naar Nederland en België te halen voor een kort verlof. Zodat ze op adem kunnen komen en tegelijkertijd presentaties geven over het werk in Malawi. We hebben echter nog zo’n 1300 euro nodig voor alle drie, of tenminste 500 extra om alleen Sevana en Ethan over te laten komen. We geloven dat het heel goed is dat ze naar Europa komen, zowel voor echt noodzakelijke ontspanning, als voor Sevana om verder medisch onderzocht te worden in verband met haar hartprobleem. We roepen u op om dit goede doel te ondersteunen met een gift o.v.v. ‘Verlof Sevana’ t.n.v. Stichting Afrika Zending te Zoetermeer:
IBAN: NL15INGB0005795209.
Hartelijk dank voor uw hulp.
sevana