Mar 072018
 

Ik ben momenteel met mijn jongste dochter Sophie, vriendin Sarah en collega-theoloog en vriend Clarkson in Malawi. We hebben twee succesvolle conferenties achter de rug en predikten in een baptistengemeente in Blantyre. Veel mensen gaven gehoor aan de evangelieboodschap en de leiders zijn een stukje toegerust. We hebben met elkaar het boek Romeinen bestudeerd en onderzocht hoe de lessen kunnen worden toegepast in Malawi. Uiteraard bezoeken we ook familie en vrienden.

Erwin

Dec 122017
 

Drie revivaldiensten en een gewone dienst heb ik nu geleid. De revival was speciaal vanwege mijn komst georganiseerd. De mensen ter plaatse verplaatsten een crusade naar voren en veranderden hem in een revival. Ik maakte van alle diensten pastorale diensten. Revival is alleen maar mogelijk met het openstellen van je hart en Jezus zijn werk laten doen. In de eerste twee diensten mocht ik met iedereen bidden. In de derde liet ik het besluit dat de mensen mochten nemen vastleggen door middel van het zingen van het lied ‘Ik heb besloten Jezus te volgen’ terwijl wij rondliepen. Bij de vierde dienst gaf de Heer mij hetzelfde idee en pastor bisschop James eindigde met het speciaal bidden één voor één. Een flink aantal mensen waren tijdens alle diensten aanwezig. Wauw, zo krijg je een echte boost in je leven.

Peter

Dec 122017
 

Een paar dagen geleden ben ik in Nairobi aangekomen na een lange vlucht via Frankfurt. Ik zag in spanning uit wat Jezus zou gaan doen. Na een paar dagen rust en zelfreflectie kwam het er op neer dat ik betrokken was bij revivaldiensten bij het Christian Worship Centre in Ujoma, een deel van Nairobi.

Peter